Blenders

Bedrukte blenders zijn één van de meest gebruikte en handigste producten in de keuken. Blenders zijn eenvoudige keukenapparaten. Ze zijn vooral geschikt om producten te pureren en te mengen. Een blender helpt u bij het maken van de gezondste recepten in een erg korte tijd. Zo kunt u erg makkelijk een lekkere soep, smoothie of pesto maken door gebruik te maken van een blender. Bij Keukengeschenkenwereld vindt u een ruim assortiment aan de mooiste blenders. Zo beschikken wij ook over een smoothie to go blender. Deze kan overal mee naar toe genomen worden, waardoor u overal en waar u maar wilt de lekkerste smoothies en sapjes kunt maken.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Blenders bedrukken

Alle blenders uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De blenders kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. Door de blenders te voorzien van een bedrukking, creëert u een uniek artikel dat uitstekend kan dienen als relatiegeschenk. Het bedrukken van de blenders is een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die uw geschenk heeft voor de ontvangende partij fors te vergroten. Een normale blender met logo wordt op deze manier bijzonder. Hoe meer vermogen, hoe meer power de blender heeft. U kunt de blenders natuurlijk ook onbedrukt bestellen.

Meer lezen >

Blenders met logo

Blenders kunt u makkelijk en snel bestellen bij Keukengeschenkenwereld. Het bestellen en bedrukken van de blenders is al mogelijk vanaf 3 stuks. U kunt van te voren een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de blender. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >