Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte ovenwanten

Bedrukte ovenwanten

Een warme schaal uit de oven pakken, een hete pan van het fornuis halen, een bedrukte ovenwant wordt in elke keuken voor verschillende dingen gebruikt. Bij Keukengeschenkenwereld vindt u een ruim assortiment aan ovenwanten in verschillende kleuren, maten en materialen. Een bedrukte ovenwant is een erg functioneel relatiegeschenk. Dit zorgt er dan ook voor dat uw klanten en zakenrelaties blij verrast zullen zijn wanneer zij een ovenwant met opdruk als cadeau ontvangen. Het bestellen van een ovenwant met opdruk kan snel en eenvoudig online bij Keukengeschenkenwereld. 

Ovenwanten met bedrukking

Alle ovenwanten uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Wat u precies op de ovenwanten bedrukt wilt hebben, is geheel uw eigen keus. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om uw bedrijfsnaam, logo, website of een tekst op de ovenwanten te bedrukken. Een ovenwant met bedrukking is een erg origineel relatiegeschenk om weg te geven. In elke keuken hangt er wel ergens aan een haakje een ovenwant. Hoe leuk zou het zijn als bij uw medewerkers, klanten of zakenrelaties een ovenwant met uw bedrijfsnaam hing! Vooral voor bedrijven in de horeca, food of keukenindustrie is een bedrukte ovenwant een erg leuk geschenk om weg te geven. Creëer eenvoudig een uniek relatiegeschenk en laat een ovenwant bedrukken met uw bedrijfsgegevens!

Online ovenwanten bestellen

Het bestellen van bedrukte ovenhandschoenen gaat nergens zo eenvoudig als bij Keukengeschenkenwereld. U kunt bij ons een gratis digitaal voorstel met uw logo aanvragen zodat u alvast een beeld krijgt over hoe de ovenwant met uw bedrukking erop eruit zal komen te zien. Dit is verder geheel vrijblijvend. Ook een offerte vraagt u geheel gratis en vrijblijvend aan. Heeft u verder nog vragen of heeft u hulp nodig bij de zoektocht naar het perfecte artikel voor u? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. 

9,3
1 - 2 van 2 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021