Dit zeggen onze klanten

Zout en peper sets

Met bedrukte peper en zout sets maakt u een einde aan al uw gerechten zonder smaak. Peper en zout is een magisch duo dat ieder gerecht beter laat smaken. Iedereen maakt wel gebruik van peper en zout. Een leuk en praktisch peper en zoutstel komt dan ook eigenlijk altijd wel van pas. Steeds meer bedrijven kiezen tegenwoordig voor een praktisch relatiegeschenk in plaats van een decoratief relatiegeschenk. Bij Keukengeschenkenwereld vindt u een ruim assortiment aan peper en zout sets. De peper en zout sets zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een geschenk dat precies aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.

Meer lezen >

Zout en peper sets bedrukken

Alle peper en zout sets uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan door de sets te laten graveren of door ze te bedrukken in één tot vier kleuren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Een peper en zout set bedrukken of graveren is een goede keuze voor bedrijven binnen iedere branche. Uw relaties zullen u dankbaar zijn voor dit geschenk. Doordat peper en zout standaarditems zijn op tafel, zullen uw zakenrelaties vaak aan u herinnerd worden. Onze peper- en zoutmolens zijn niet alleen leuk om aan uw zakenrelaties te geven, maar ze staan ook nog eens erg leuk op de tafels in uw bedrijfskantine.

Meer lezen >

Zout en peper sets met logo

Bij Keukengeschenkenwereld kunt u makkelijk en snel peper en zout sets bestellen. Het bestellen en bedrukken van deze sets is al mogelijk vanaf 1 stuk. Van te voren kunt u een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de peper en zout set. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >